Hogy fajulhat el eddig egy konfliktus?
2016. ápr. 23. 21:53
1/3 anonim válasza:
Kamu, ezért nem írom le, amit gondolok. (na jó mégis, remélem nem bántok meg senkit. De külső alapján egyik alakkal sem szívesen barátkoznék. Tudom felületes vagyok).
2/3 anonim válasza:
Miért ne lehetne az a megoldás, hogy megverekednek? Az erőszak az egyik legalapvetőbb vonása az emberi természetnek, nem kellene úgy beállítani, mintha csak arról lenne szó, hogy néhány suttyó nem tud rendesen viselkedni.
3/3 anonim válasza:
En sem ertem miert mondjak, hogy az eroszak nem megoldas. Termeszetesen nem ninden esetben az, de vannak helyzetek ahok igenis az a legjobb megoldas, hogy verekedes utjan intezik el. Termeszetesen a videon nem tudom mirol ment a vita, de az elso kommentelovel egyet ertek nem szivesen baratkoznek veluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!