A falun élő 30-40 évesek mivel töltik el tartalmasan a szabadidejüket hétvégeken?
Figyelt kérdés
Kerti munka pl. kizárva. :-)2010. ápr. 3. 16:39
3/7 anonim válasza:
Szegény falusiak.Sem pláza sem bevásárló központ.Juj de szar lehet nekik.Én mégis irigylem őket.:)Biztos mennek a kultúrba...
4/7 A kérdező kommentje:
A kultúrba már nem mehetnek, kb. 20 éve csak akkor nyitják ki, ha "vándor 100 Ft-os bolt" érkezik a faluba.
Félreértés ne essék, a shoppingolás, plázázás nem hiányzik.
2010. ápr. 3. 16:55
5/7 anonim válasza:
Ebben a korban család van általában.Gondolom a gyereknevelés,a ház,a kert,az állatok gondozása tölti ki a szabad időt.Tv nézés esetleg barátok,rokonok.Más lehetőség nem nagyon van.De megjegyezném, hogy nagyvárosban is sok magányos, unatkozó ember van.(kicsit eltértem a kérdéstől)
A kultúros voltam:)
6/7 anonim válasza:
Sajnos falu és falu között is sok a különbség. valahol nagy a közösségi szellem, valahol meg csak a kocsma van. Én is faluban élek, városból költöztem ki. itt pl minden van. többféle sport minden korosztálynak, azonkívűl jó a kapcsolat a szomszédokkal, majdnem minden hétvégén van összejövetel. Igaz ez egy "gazdagabb falu és a legtöbben városi kiköltözők". Ajánlom esetleg a lótartást, az nagyon összehozza az embereket.
7/7 anonim válasza:
Gyerekeket nevelek, heti 168 órában. :)
Egyébként: olvasás, zenehallgatás, kerékpározás, sütés-főzés a szabadban, kirándulás, kutyasimogatás, madárfütty hallgatás. Miért érzem úgy, hogy a kérdés talán egy kicsit provokatív?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!