Szabad munkahelyen (irodában) zokni nélkül viselni a benti papucsot?
Figyelt kérdés
Mennyire fura így télen?2016. febr. 15. 15:02
1/5 anonim válasza:
A mai világban ezek már teljesen képlékeny dolgok. Eleve, van-e valami kötelező 'dressing code' a cégeteknél. (Gondolom nincs, mert nem kérdezted volna, de egyre több helyen van ilyen.).
Aztán függ attól, hogy mennyire fogadtok ügyfeleket, céges partnereket. Ha igen, akkor szigorúbbra kell venni a figurát, és benti cipőnek is félcipő, esetleg valami szellős szandálcipő (de nem szandál) zoknival. Hölgyeknek viszont elöl zárt körömcipő, harisnyával.
De ha papucsot használtok, akkor valószínűleg nincs ilyen protokoll-forgalmatok, akkor két dolog van: ahogy a főnök mondja, vagy ahogyan egymás közt megbeszélitek. Nyugodtan szóba lehet hozni a témát. :)
(Én olyan helyen dolgoztam, ahol a benti cipő lehetett papucs, de nyáron is zoknival.)
2/5 anonim válasza:
Nemrég egy plázában láttam egy idősödő eladót mezítláb, papucsban, ami kicsit fura volt, mert A, nem volt szép lába; B, azért hideg van még így lenni - akár egy meleg helyről is legyen szó.
3/5 anonim válasza:
Ez cégfüggő. Ahogy a többiek öltöznek
4/5 anonim válasza:
Nem kötekedni akarok, de nekem fura lenne. De ez személyes vélemény :). Ne haragudj
5/5 szaboniki2222 válasza:
Csak lazan papucs nelkul ugyvaaan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!