Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Milyen ha egy férfi a hüvelyku...

Milyen ha egy férfi a hüvelykujján hord gyűrűt?

Figyelt kérdés
2010. márc. 25. 19:51
 1/8 anonim ***** válasza:
sztem felvágós és béna 21/L
2010. márc. 25. 20:16
 2/8 anonim válasza:
94%
Meleg.
2010. márc. 25. 20:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Másodiknak annyiban tényleg igaza van, hogy igen gyakran hordják a melegek hüvelyk ujjon a gyűrűt, de ez nem egy egyértelmű jel.
2010. márc. 26. 00:28
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát én már láttam sokat. Van akinek tényleg melegen nézett ki :)) De a legtöbbnek stílusos volt és semmi probléma nem volt vele.

Szerintem ha neked tetszik, hordd nyugodtan.

2010. márc. 26. 00:49
 5/8 anonim válasza:
Lehet, hogy semmi olyasmi, amire gondoltok. Faterjától örökölte, akinek baromi vastag ujja volt, és ő csak így tudja viselni.
2010. márc. 26. 07:36
 6/8 anonim ***** válasza:
én is ott hordom.és nem vagyok meleg.nem szabad minden hülyeséget elhinni amit mások mondanak,mindenki ott horja ahol akarja.
2010. márc. 26. 08:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Volt barátom is úgy hordta, és nem volt meleg...:P:D Sőt, szerintem tök jól állt neki.
2010. márc. 26. 09:40
 8/8 anonim válasza:
En ugy gondolom, hogy tetszett neki a gyuru, megvette de sajnos nem volt az o mereteben. Igy a huvelykujjan hordja, mert csak arrol nem esik le. Nekem is van olyan gyurum, amit telen csak a huvelyujjamon hordok. (nyaron nem kell, mert dagad a kezem) :D
2010. márc. 26. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!