Milyen dolog az, hogy azért nem köszönök két unokatestvéremnek, mert nem ismerem fel őket?
Tudom hogy léteznek, itt laknak a településen, kiskorunkban játszottunk is együtt, de azóta jó sok év eltelt, nem tartottuk a kapcsolatot és nem is láttam őket. Mostanra már nem tudom hogyan néznek ki, nem ismerem őket fel, kitudja lehet többször elmentem mellettük már az utcán és nem köszöntem nekik. Emiatt biztos bunkónak tartanak, de nem is gondolják valószínűleg hogy nem ismerem fel őket.
Ők engem biztos felismernek mert elég jellegzetesen nézek ki, de ők se nagyon köszöntek nekem az utóbbi években soha, nem csak én nem. Mert ha köszöntek volna amikor elmennek mellettem lehet gyanítanám, hogy ők azok
Magam is jártam így nem egyszer. Még nem volt szemüvegem és többször is csak később kapcsoltam, hogy ki mellett mentem el. Féltem én is, hogy azt hiszik szándékosan nem vettem róluk tudomást. Sőt az egyik esetből még kényelmetlenségem is származott.
Azonban ha rám köszön valaki, akkor mindig visszaköszönök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!