Kik azok a "Bear brotherhood" és a "Leather pride" meg az agender, genderfluid, bigender emberek?
Bear = maci = nagydarab, szőrös, férfias típusú homoszexuális férfiak.
Leather = bőr, ez egy önálló szubkultúra a melegeken belül, bőrfétisiszta melegek. (A heterók között is vannak bőrfétisiszták, ez nem meleg kiváltság.)
Agender, genderfluid, bigender = olyan emberek, akik a saját nemüket nem akarják egyértelműen férfiként vagy nőként definiálni, hanem nem nélkülinek, átmenetes neműnek vagy kétneműnek tartják magukat, nem fizikailag, hanem inkább nemi szerepet illetően, fejben.
Azért ezeket a "gendereket" már eléggé túlzásba viszik az emberek.
Tumblr-on szerintem van már vagy száz féle amit kitaláltak. Meg pl ott vannak a "kin"-ek, pl plantkin akik növénynek érzik magukat és akkor vannak még dogkinek, catkinek gondolom kitalálod...
A legtöbb ilyen emberek általában tizenéves fehér hetero amerikai kislányok akik otthon ülnek egész nap a gép előtt unatkozva, és ilyen f@ s-zságokat találnak ki, mert annyira vágynak arra, hogy különlegesek és elnyomottak legyenek. Persze nem mind ilyenek de kb 90%-uk.
Szerintem ez nagyon tiszteletlen az olyan emberekkel szemben akik tényleg mások.
Bear brotherhood: olyan melegek, akik úgymond "férfiasabbak" (ha jól tudom)
agender: nincs neme. Tehát se nem nő, se nem férfi, egyszerűen egyik sem. Nem köztes, egyszerűen nincs neki.
genderfluid: a neme változik időközben. Tehát lehet, hogy ma még lánynak érzi magát, de egy hónap múlva már lehet úgy érzi, egyszerre lány és fiú. Két hónap múlva meg egyik sem. Egyénenként eltérő, hogy mennyi időként változik a neme.
bigender: egyszerre két nemnek érzi magát (fiú és lány egyszerre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!