Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért mondják sokan, hogy:...

Miért mondják sokan, hogy: "elég gáz, hogy csak részegen tudják jól érezni magukat"?

Figyelt kérdés
Ahogy itt olvasgattam kérdésekre adott válaszokat, elég sokszor találkoztam ezzel a válasszal. Ne meg azzal, hogy a fiatalok azért isznak, mert menő. Ezeket nem tudom hova rakni.

2015. máj. 7. 20:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Persze, segít addig amíg benned van. És utána? Nem egy gyógyszer, amit beszedsz, meggyógyulsz, és úgy is maradsz. Utána ugyanolyan depressziós és szomorú leszel mint voltál. Ha neked így jó, az a te dolgod, de vannak akik ezt nem tudják megérteni. Én a tartós megoldásokat szeretem, nem lennék képes elviselni, hogy ilyen kvázi "hazugságban" élek, becsapom magam.
2015. máj. 9. 17:03
 12/14 anonim válasza:
Mikor hosszútávon szedsz gyógyszert és nem segít semmit, ott már igazán mindegy...
2015. máj. 9. 19:15
 13/14 anonim ***** válasza:

"Mikor hosszútávon szedsz gyógyszert és nem segít semmit"

- Akkor gyógyszert váltasz. Másrészt az alkohol nem igazán gyógyszer, legfeljebb fájdalomcsillapító. Elsősorban nem gyógyulást várunk tőle.

2015. máj. 9. 20:10
 14/14 A kérdező kommentje:

Pontosan!

Elsősorban nem gyógyulást várunk tőle. Képzeld el, hogy minden nap hatalmas súlyokat kell kötnöd lábadhoz és kezedhez, amik folyton a te erőnléteddel egyenesen arányosan nehezednek vagy csökkennek. S lenne egy ital, amibe ha belekortyolsz levetheted ezeket a súlyokat. Ámbátor tisztában vagy vele, hogy reggelre minden helyreáll a megszokott hánytatott kerékvágásba, mégis felhajtod azt a pohárkát. Mert ha pár órácskára is, jó érzés szabadnak lenni.

Igaz én azok álláspontját védem, akik szeretik a májukat terhelni, nem mondok egy rossz szót se arra, aki nem iszik. Nem mondom, hogy tönkreteszi a bulit, meg hasonlók. Egyszerűen elfogadom. De az ilyen emberek nagyobb százalékban kötnek bele abba, aki iszik, mint fordítva. Méghozzá olyan alaptalan és vak módon ahogy a kilences tette. Persze nem rossz indulatból, de az, hogy jó barátom az alkohol, egyáltalán nem azt jelenti, hogy kocsmatöltelék vagyok, vagy leszek. Miből szűrted le?

2015. máj. 10. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!