Az embereket miért zavarja ha valaki szandálban van és zoknit visel?
Figyelt kérdés
Mindenki leszólja azt aki szandált visel és zokni is van rajta.Miért?2015. máj. 5. 21:56
11/15 anonim válasza:
A szandál nyitott, tehát szellőzik a láb (ha nincs rajta zokni). Legalább lehet legeltetni a szemet egy-egy szép női lábfejen (ha zoknit visel, úgy nem lehet).
Amúgy meg tényleg kissé bénán néz ki zoknisan az illető.
12/15 anonim válasza:
A fő probléma az emberi természet. Valaki kitalálta, hogy nem jó a többi meg majmolja. Részemről semmi gondom sincs vele az égvilágon, ha valakinek úgy kényelmes, nyugodtan viselje úgy, szíve joga.
14/15 anonim válasza:
Az kb. olyan mint a pólót betűrni a nadrágba,azt pedig felhúzni köldökig és rá jöhet az övtáska.
15/15 anonim válasza:
Nem tudom miért zavarja vagy zavarná.
Engen nem zavar.
Szerintem is csak valaki kitalálta, és mások mennek utána.
Én is szívesebben hordok harisnyát ,vékony pamutharisnyát, vagy inkább zoknit szandálhoz. Lent a füld közelében pucér lábbal poros, homokos lenne különben a lábam.
Nem tudom,hogy leszólnak-e ezért,de nem is nagyon érdekel. Sokkal kényelmetlenebbül érezném magam a harisnya nélkül, mint megszólva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!