Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Érettségire lehet menni bőr...

Érettségire lehet menni bőr miniruhában magassarkúval? 18/L

Figyelt kérdés
szerintem elegáns és jobban érezném magam, mint kosztümben. Szerintetek szólnak érte, ha észreveszik?

2015. máj. 2. 21:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet bammeg, nem diszkóba mész te szerencsétlen. Egy napot bírjál már ki és tisztelj már meg másokat azzal, hogy normálisan felöltözöl az érettségidre. Utána 3 évig rázhatod a pichádat a miniruhádba a diszkóban, anyádék pénzén. De tudod mit? Menj csak miniruhába, remélem jól hazaküldenek átöltözni.
2015. máj. 2. 22:22
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Remélem ilyenben állítasz oda:DDD

[link]

2015. máj. 2. 22:25
 13/22 anonim válasza:
10%
Elegáns,visszafogottan szép magassarkú akkor igen lehet
2015. máj. 2. 22:52
 14/22 anonim ***** válasza:
4%

Nekem meg 2 lánynak nem szóltak a többiek, hogy a közösen rendelt kosztümben kellett(?) menni. Fekete felsőben mentem, fekete szoknyával, neccharisnyában, bakancsban.

Senki nem szólt.

2015. máj. 2. 23:01
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Kamu kérdés. Az előbb a szépség és divatban is megkérdezte és szinte egyből törölték.
2015. máj. 2. 23:04
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy mehetsz, legfeljebb majd jól meghúznak...
2015. máj. 3. 01:02
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Habár nem tehetik meg, hogy nem engednek be, de mindenképpen provokatívnak fogják érezni. A vizsgáztató tanárok és az elnök ilyenkor arra gondolnak, hogy a tudásodat akarod az öltözékeddel pótolni, és le fognak ugyan vizsgáztatni, de ha a legcsekélyebb szükséged is volna a jóindulatukra, akkor arról gyorsan lemondhatsz. Számíthatsz megjegyzésekre is, mert azt viszont megtehetik, hogy szóvá teszik a szabályoktól való eltérést.

A szerény öltözék és külső a vizsgán azt fejezi ki, hogy a tudásoddal akarsz kitűnni, és pont ez az elvárás.

Miniben sokkal rosszabbul fogod érezni magad azoktól a megjegyzésektől és fintoroktól, amiket kapni fogsz, mint egy normális, alkalomhoz illő öltözékben.

Állásinterjúra is így akarsz menni ugyanilyen ideológiával?

2015. máj. 3. 06:28
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
lehet, de nem illik. írásbelin a javító úgyse tudja, hogy miben voltál, szóbalin szerintem hátrány.
2015. máj. 3. 22:46
 19/22 anonim válasza:
Szerintem kamu a kérdés-de ha mégsem, küldj egy képet az ominózus ruhadarabról, miközben az egyik kezeden három, a másikon két ujjad van nyitva :)
2015. máj. 4. 13:20
 20/22 anonim ***** válasza:

Tudom, már késő válasz... de neked elég érdekes fogalmaid vannak az eleganciáról. Bőr mini? Érettségire? Ez nem elegáns, ez utcalányos.

Írásbelire amúgy kb. mindenhogy lehet menni, szóbelire minimum a szép blúz a fekete szoknyával (min. combközépig érővel). A kosztüm gyakran tényleg nyanyás, de ha bőrmini meg közte elég sok egyéb variáció létezik...

2015. máj. 11. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!