Érettségire lehet menni bőr miniruhában magassarkúval? 18/L
Remélem ilyenben állítasz oda:DDD
Nekem meg 2 lánynak nem szóltak a többiek, hogy a közösen rendelt kosztümben kellett(?) menni. Fekete felsőben mentem, fekete szoknyával, neccharisnyában, bakancsban.
Senki nem szólt.
Habár nem tehetik meg, hogy nem engednek be, de mindenképpen provokatívnak fogják érezni. A vizsgáztató tanárok és az elnök ilyenkor arra gondolnak, hogy a tudásodat akarod az öltözékeddel pótolni, és le fognak ugyan vizsgáztatni, de ha a legcsekélyebb szükséged is volna a jóindulatukra, akkor arról gyorsan lemondhatsz. Számíthatsz megjegyzésekre is, mert azt viszont megtehetik, hogy szóvá teszik a szabályoktól való eltérést.
A szerény öltözék és külső a vizsgán azt fejezi ki, hogy a tudásoddal akarsz kitűnni, és pont ez az elvárás.
Miniben sokkal rosszabbul fogod érezni magad azoktól a megjegyzésektől és fintoroktól, amiket kapni fogsz, mint egy normális, alkalomhoz illő öltözékben.
Állásinterjúra is így akarsz menni ugyanilyen ideológiával?
Tudom, már késő válasz... de neked elég érdekes fogalmaid vannak az eleganciáról. Bőr mini? Érettségire? Ez nem elegáns, ez utcalányos.
Írásbelire amúgy kb. mindenhogy lehet menni, szóbelire minimum a szép blúz a fekete szoknyával (min. combközépig érővel). A kosztüm gyakran tényleg nyanyás, de ha bőrmini meg közte elég sok egyéb variáció létezik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!