Mikor szoktál fürödni, zuhanyozni? A nap melyik részében?
Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 19:23
21/27 anonim válasza:
este, alvás előtt.
képtelen lennék koszosan ágyba bújni. a szexre már ki sem térnék...
ha véletlenül elalszom fimnézés közben, és éjjel sem ébredek fel, akkor marad a reggel.
22/27 anonim válasza:
Este. Hangulatomtól függően este hat és éjjel kettő között valamikor. Ha hajat is mosok, akkor legkésőbb 8 körül, mert idő még megszárad.
23/27 anonim válasza:
Minden másnap....
Karácsony és húsvét másnap:P:D
24/27 anonim válasza:
Este lefekvés után, reggel, mikor felkeltem. Sport után, mielőtt kiöltözöm valahova, néha a nap különböző szakaiban.
26/27 anonim válasza:
nem szoktam ha nem muszály ha nem vagyok megizzadva akkor felesleges. amugy 2 naponta
27/27 anonim válasza:
Télen csak este, ritkán reggel is.
Nyáron, jobb időben, van hogy 3x is egy nap. Reggel, miután felkelek, délután, miután hazaérek, és este, mielőtt lefekszem aludni. De a reggeli ált. elmarad, mert reggel nem vagyok izzadt. De ha este enm tudtam aludni, akkor könnyen leizzadok. :S Délután meg muszáj egy kicsit tudolnom, mert azért egy órás buszozás... Kánikulában, és a buszunkon még elhúzható anlak sincs. :@
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!