A talp intim testrésznek számít?
Vannak olyan kultúrák, ahol illetlenségnek számít más felé fordítani a talpad. A lábfetisiszták is úgy reagálnak rá, mint az elsődleges/másodlagos nemi jellegekre. Plusz több ismerősöm is azt mondja, hogy nem szereti mutogatni a lábfejét/talpát, mert úgy érzi, hogy nem illik. Szerintetek? Ti hogy vagytok ezzel?
(Nemet és életkort írjatok, kíváncsi vagyok, hogy mennyire gondolkodnak erről eltérően férfiak és nők, illetve fiatalok és idősebbek.)
Kedves kérdező, amire te gondolsz az az üzleti életben érvényes. Üzleti tárgyalásoknál nem illik talpat mutatni. (Természetesen ez azokra a kultúrákra vonatkozik, ahol pl. földön ülnek és gyakran mezítláb vannak.)
A lábfetisizmus nagyon gyakori, ettől függetlenül a talp nem intim testrész.
"Nem tudom, Te miért vagy így vele, de én a mellét is megnézném, ha nem takarná semmi... és örülnék neki. Barátnőm nem biztos, de ez a feltételezés szempontjából irreleváns."
Te azért vagy így vele, mert van barátnőd, nyilván rendszeresen kiélheted az ilyen irányú vágyaidat. Aki nem tud csajt szerezni, annak az egész rohadt frusztráló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!