Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A talp intim testrésznek számít?

A talp intim testrésznek számít?

Figyelt kérdés

Vannak olyan kultúrák, ahol illetlenségnek számít más felé fordítani a talpad. A lábfetisiszták is úgy reagálnak rá, mint az elsődleges/másodlagos nemi jellegekre. Plusz több ismerősöm is azt mondja, hogy nem szereti mutogatni a lábfejét/talpát, mert úgy érzi, hogy nem illik. Szerintetek? Ti hogy vagytok ezzel?

(Nemet és életkort írjatok, kíváncsi vagyok, hogy mennyire gondolkodnak erről eltérően férfiak és nők, illetve fiatalok és idősebbek.)

2015. márc. 18. 16:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Amit az utolsó ír, abban igaza van. Az intimitáshoz pedig amiatt van köze, amiről én írtam.
2015. márc. 21. 16:13
 12/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, amire te gondolsz az az üzleti életben érvényes. Üzleti tárgyalásoknál nem illik talpat mutatni. (Természetesen ez azokra a kultúrákra vonatkozik, ahol pl. földön ülnek és gyakran mezítláb vannak.)

A lábfetisizmus nagyon gyakori, ettől függetlenül a talp nem intim testrész.

2015. márc. 23. 15:17
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Másrészt én is lábfétises vagyok, és pont, hogy örülök, hogy nyáron ennyi szép lábat látni az utcán. Nem tudom, Te miért vagy így vele, de én a mellét is megnézném, ha nem takarná semmi... és örülnék neki. Barátnőm nem biztos, de ez a feltételezés szempontjából irreleváns.
2015. márc. 23. 15:22
 14/15 anonim ***** válasza:

"Nem tudom, Te miért vagy így vele, de én a mellét is megnézném, ha nem takarná semmi... és örülnék neki. Barátnőm nem biztos, de ez a feltételezés szempontjából irreleváns."

Te azért vagy így vele, mert van barátnőd, nyilván rendszeresen kiélheted az ilyen irányú vágyaidat. Aki nem tud csajt szerezni, annak az egész rohadt frusztráló.

2015. márc. 23. 15:39
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes vita alakul ki, aminek szvsz semmi köze az eredeti kérdéshez. Attól nem lesz intim egy testrész, ha valakinek ettől rossz, frusztrálja. Ilyen alapon megint bármi lehetne "intim" akár egy jó autó is, ha engem frusztrál, hogy nekem nincs olyanom. Ez elég logikátlan magyarázat lenne.
2015. márc. 25. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!