Mi a véleményetek az olyan fiatal férfiakról, nőkről akik vastag aranyakat hordanak?
Figyelt kérdés
Úgy értem kíváncsi vagyok mit vált ki az emberekből a fux. Irigységet, vagy csodálatot, esetleg kíváncsiságot?2010. febr. 5. 15:35
12/15 anonim válasza:
Jól van már cigány az cigány, de mi a helyzet a négerekkel, ill. a rapperekkel Akon, Jay?
13/15 anonim válasza:
Jah, nem értem, miért kell minden kisebbségnek magára borítani az ékszeres pultot és elkezdeni rappelni. Lehet ezt igazából egy gén okozza, ami a fehérekből hiányzik?
14/15 anonim válasza:
A niggerekben is ott a cigányvér ezek szerint.
15/15 anonim válasza:
engem nem érdekel ki mit hord..engem az érdekel hogy szól hozzám..amúgy én semmi pénzért nem hordanék ilyet,sőtt,aranyat sem hordok,ez stíluskérdés,azért ha valakin ilyet látok,azt mondom magamban,biztos nem tudt már mire költeni a pénzét,de ettől még ugyanolyan marad,mit bárki más..
"Ruha nélkül a király is olyan,mint bárki más"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!