Az egyik beosztottamnak meghalt az édesanyja. Szerintetek elég, ha gyásztáviratot vagy képeslapot küldünk, vagy küldjünk koszorút is?
Szia!
Természetesen küldjetek koszorút, a cég egyik képviselőjével vagy egy másik beosztottal aki el tud menni! Szerintem ez jólesik a gyászolónak (mellesleg nem nagy költség)! És ne feledjétek a minimum 2 nap rendkívüli szabadságot!
Laci
Amikor az én szüleim meghaltak (nem egyszerre), mindkét temetésre eljött 1-1 kollégám és az iroda nevében készült egy közepes méretű, szolid koszorú (kb.40 cm átmérőjű) is.
Nekem nagyon jól esett a figyelmesség.
Küldjetek koszorút is,annyit minimum megérdemel.
Nem úgy mint azok a taplók,(testvérem munkahelyén)ahol a főnök az íratta ki a faliújságra,hogy a válság miatt nem tudnak koszorút venni az elhalálozott portás temetésére,és dolgozóktól akartak pénzt gyűjteni rá.Pedig minden más rongyrázásra van pénz,de erre sajnálta a főnök a pénzt.Amúgy jól ismerték a portást,munkaköréből kifolyólag is,mivel a bejáratnál ő fogadta elsőként,az érkező dolgozókat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!