Milyen ajándékot lehet venni névnapjára egy 70éves néninek? Aki a barátom anyukája.
Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 15:26
1/10 anonim válasza:
Nálunk is szinte ez a szitu. Édesanyám 72 éves és a barátnőm mindig gondban van hogy mit vegyen neki. Én ismerve anyukámat azt mondaná, hogy nem kell semmi, de azt meg ugye nem lehet. Ezért szoktam javasolni, hogy valami szép virágot, esetlen édességet vegyen, mert ezeknek mindig örül...
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Tanácstalan vagyok teljesen,összesen kétszer voltam náluk pár napig,,és legközelebb valószínűleg akkor megyek mikor névnapja lesz.Egyébbként megoldanám 1 szép dísztávirattal!
2010. jan. 25. 15:45
4/10 anonim válasza:
Szerintem is a virág a legjobb ajándék.
5/10 anonim válasza:
Kedves utolsó „értelmes" hozzászóló! Attól, hogy valaki 70 éves még nem jelenti ám feltétlenül azt, hogy mankóra és ágytálra szoruló ember. Javaslom gondolkodj el azon kedves barátom, hogy te magad is valószínűleg aktív dolgozó leszel 70 évesen ha sikerül megélned. Erről ennyit...
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek,,,a virággal csdak az a gondom,hogy 200km-re kellene vinnem nem akarom,hogy tönkre menjen mire oda érek,,,
2010. jan. 25. 16:35
7/10 A kérdező kommentje:
bocs a "d"betű becsúszott
"csak"lett volna!
2010. jan. 25. 16:36
8/10 anonim válasza:
Vehetsz neki valamilyen szép kerámiavázát vagy tálat,esetleg néhány bögrét,Szemüvegtokot lánccal (hogy a szemüveget a nyakába tudja akasztani),edényfogó kesztyűt,aminek ujja van,ha van mobilja,akkor tokot neki,vagy olyan tartót,ahol tárolhatja,valamilyen szép kötényt,vagy fejkendőt.
9/10 anonim válasza:
Esetleg akkor cserepes virág??? Anyukám annak is örülne...:)
10/10 anonim válasza:
Az idősebb mamik örülnek a háztartási dolgoknak is.Edények,tányérok stb.Szegény nagyim mindig ezeket kérte.Fogyóeszköz volt a porcelán tányér:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!