Ha kapunk ajándékot, akkor mikor kell megnézni, mi van a csomagban? Azonnal, később vagy ha már elmentek a vendégek?
Figyelt kérdés
Barátnőm szerint nem illik azonnal kiváncsiskodni, kutakodni a díszszatyorban, szerintem meg megbántjuk a vendéget, ha nem vagyunk kíváncsi az ajándékára.2010. jan. 22. 18:12
1/10 anonim válasza:
Alap hogy ki kell nyitni mikor odaadják.
2/10 anonim válasza:
Tudod, kik nem szokták megnézni azonnal, mi van a csomagban??:DDD
5/10 anonim válasza:
Azonnal megkell nézni,és megköszönni,még akkor is ha véletlenül nem tetszik az ajándék.(Ezt nem illik kimutatni.)
6/10 anonim válasza:
Mikor odaadják akkor ki kell nyitni.
7/10 anonim válasza:
Én ha vkinek adok vmit és nem akarja megnézni rögtön akkor rászólok,h nézze meg,mert látni akarom ahogy örül neki:)
8/10 anonim válasza:
akiknek nem tiszta a lelkiismeretük miatta :D
9/10 anonim válasza:
Igen, akkor illik kinyitni, amikor megkapod a csomagot. Bántó, ha csak félreteszed, hogy majd később megnézed.
10/10 anonim válasza:
Én sem örülnék, ha ajándékot adok, és félre raknák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!