Nem tudom, hogy mi a helyes, hogyan viselkedjek?
24/L éves, most végzett PSZICHOLÓGUS vagyok, az első munkahelyem van. Óvodás kortól a 18 éves korig foglalkozom - munkakörömnek megfelelően - gyermekekkel.
Szerintetek mit tegyek, hogy a SZÜLŐK "ne tegezzenek le". Fiatal vagyok az igaz, de a gyerekek előtt kellene "tekintélyt" szereznem. Ők nem tegeznek. Én sem tegezem vissza a szülőket. Szerintetek mit kellene tennem, hogy komolyan vegyenek, még ha nem is vagyok tapasztalt. Valahol, valamikor csak kezdeni kell!
Hát, ez jó kérdés. Én 29 éves ügyvéd vagyok, mégis mindenhol "helló", "figyi", "kislány"... Ha az ember fiatalosan néz ki, akkor a tekintélyt ki kell vívnia, első látásra nem kapja meg. :(
Viszont, ha te ügyet sem vetsz arra, hogy tegeznek, hanem professzionálisan, távolságtartóan, magázódva beszélsz velük, ők is hamar átváltanak majd.
Visszakérdezel:
- Ismerjük egymást valahonnan?
- Nem.
- Akkor maradjunk a magázásnál, mert nálunk ez így szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!