Miért nem húzzák le a WC papírt a görögök a WC-én?
kedves 11:00
nem Magyarorszéághoz kell mindent viszonyítani.
A régi csatlakozott országok között Görögo.bizpny valóüban rendíkívül elmaradott.A GDP nagy százalákát a mezőgazdaséági termelsé teszi ki.Köztudott h.annél eelmaradottabb egy ország minél magasabb arányú a mezőgazdaság,és minél kisebb részben vannak jelen a szolgáltató ágazatok.Görögországnak a turizmus szinte az egyetlen,ami valamennyire képes ellenúlyozni az államháztartási hiányukat,.S
jav.*Magyarországéhoz
bizony
valóban
mezőgazdasági termelés
elmaradottabb
folytatás..
bocsi véletlen küldtem el az előbb.még nem fejeztem be..
szóval a turizmus ellensúlyozzák a lemaradást.(de az se olyan mértékű már,mint régen)Az Eu-tól is sok támogatást kapnak,mert egyre rosszabb a helyzetük...
bérek szempontjából is nagyon elmaradott Görögország.pont akkora a munkanélküliség mint itt kb- 10-13%..
Persze nálunk jobban keresnek,de EU-n belül ők akkor is fejletlen térségnek számítanak..
Jó, és akkor Magyarországot hová sorolnád? Kőbalta kategória? Istenem... :S
Mondjuk a hozzászólásod alapján kezdem elhinni, hogy igazad lehet.
És igen, kapnak támogatásokat, mert ki tudják használni, nem úgy, mint mi. Ott még a munkaügyi központokban is ki van plakátolva, hogy hol, milyen pályázati lehetőség van, és élnek vele! És nem csak a milliárdokkal gazdálkodó nagy cégek, hanem az átlag kisemberek is. Ezt nem értem, hogy miért baj.
Az átlagos bér tudod mennyi ott? 400e Ft körül van, de arra már húzzák a szájukat. De aki képzett, mint pl. a sógorom, ő simán megkeres havi 1 milliót is. Nettóban. És ez ott nem kirívó.
Úgyhogy szerintem EU-s viszonylatban is túlzó az "elmaradott" szó.
@2010-01-18 11:00
Most pedig az a helyzet állt elő, amikor végül szembesülni kénytelenek azzal, hogy az életszínvonalat, jóléti kiadásokat hitelekből finanszírozták, és nem állt mögötte valós gazdasági teljesítmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!