Nőként merjek kezdeményezni egy számomra nagyon vonzó férfinál?
Nem régen ismertem meg, beszélgettünk is párszor, de mélyebben sajnos nem volt alkalmunk ismerkedni. Nem tudom elfelejteni, az első pillanattól kezdve azt érzem, hogy nekem közöm lesz hozzá, fogalmam sincs miért, mert alapvetően nem vagyok egy hirtelen, érzelem vezette típus.
Személyesen már semmilyen apropó kapcsán nem fogunk találkozni, így online kéne felvennem vele a kapcsolatot, de bizonytalan vagyok. Nem tudom mit írhatnék, és félek a visszautasítástól, ugyanakkor bánnám, ha nem tenném meg. Mennyire "ciki" ez manapság? Elsősorban férfiak, ti mit szólnátok, egy nem rámenős, de érezhetően ismerkedős levélhez? (ő kicsit visszafogottabb, zárkózottabb típus)
Elnézést a kategóriáért, itt talán nagyobb eséllyel kapok felnőttektől választ.
Miért ne kezdeményezhetnél? 2014-et írunk :)
Hajrá, csak bátran!
Szerintem így érdemes rá gondolnod.
Ha szimpatikus vagy neki...akkor mindegy mit csinálsz, mert szimpatikus vagy :)
Ha meg nem vagy szimpatikus, vagy nem eléggé....akkor is mindegy..egy levélen nem dőlhet össze a dolog.
Gondolj rá úgy, hogy ez a dolog már eldőlt a világban.
Mármint az, hogy ebből a helyzetből mi lehet egyáltalán
Ami nem történt meg, az az hogy tudatosuljon benned, és benne is. Ezért kell írnod...hogy tudd...és tudja.
Ha zárkózott, épp azért értékelheti a bátorságot.
Utolsó, köszönöm neked is, igazad van! :)
Még mindig nem írtam neki... vázlatokat már írtam, de egyik se tetszik igazán. Holnap szeretném elküldeni, de eltűnt a szellemességem. Remélem időben visszajön. :)
Szívesen :)
Esetleg ne egy db levélben gondolkodj. Nem egy nap a világ.
Ha levél, több levélben, ha telefon, több telefonban, ha randi, több randiba.
A szabadságra is gondolj, írhatsz is, írhatsz megint is..és megint is...
A válaszok lesznek a válaszaid, hogy merre menj.
Amit töprengésben felvetsz és elvetsz..annak épp a tapasztalati űröd az oka...ha kitöltöd ezt az űrt, mert írsz nem leszel bizonytalan.
Sorban. Először ne a bizonyosságot keresd, hanem a tapasztalatod...abból lesz a bizonyosságod.
Önmagadról írj, te legyél aki ír..arról írj, ami érdekel téged... Ha önmagad maradsz, nem bánod meg akkor sem ha elutasítanak.
Ne őszinte légy..mert hülyeségeket is lehet igazán őszintén írni..hanem önmagad.
Azt nem fogod megbánni.
A megbánható az, ha nem önmagad adtad.
Hát..más ötletem nincs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!