Mégsem olyan világszínvonalú a magyar képzés?
Én ebben a hitben éltem. Rengeteg embertől hallottam, hogy a magyar szakembereket imádják külföldön, mert millószor jobb itt az oktatás.
Erre most arra kezdek ráeszmélni, hogy ez egy hülyeség, amit a magyarok találtak ki.
Személyes tapasztalataim alapján sem olyan szuper a képzés, mert aki már minimálisat tanul, annak sikerül,bár puskázással még egyszerűbb, a tanárok nagyrésze meg szärik bele.
Mostanában külföldi anyagokat is olvasok, és elkalandoztam erre, hogy milyen külföldön a képzés. És hát azt kell mondjam, szerintem egyáltalán nem olyan szär, hogy kapkodjanak a magyarokért. Sőt, fejlettebbnek is gondoltam, amikor ilyen oktatási cikkeket lapozgattam. A külföldi diákokkal, pedig akikkel eddig beszéltem, mind normális volt, és intelligens, szóval szerintem ez hülyeség, hogy a magyar oktatás az ász.
Mit gondoltok erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!