Melyiket válasszam? Egyáltalán jó ötlet?
Üdv!
A páromnak közeleg a 26. születésnapja és arra gondoltam, hogy egy társasjátékkal lepem meg. Nagyon szeretünk játszani, a szüleivel is szoktam, sőt, már anyukámmal is játszottunk hármasban. Esős napokon kiváló szórakozásnak tartjuk.
Nos, szerintetek ez az ajándék jó ötlet? Nem gyerekes?
Két játékot néztem ki..
Az egyik a jól ismert Gazdálkodj okosan (újabb kiadásban). A régi nekem megvan és tetszett neki. Én nagyon szeretem és biztos érdekesebb az újabb a kiadás.
A másik pedig olyasmi, mint a Honfoglaló, csak zsetonok is vannak, lehet blöffölni.
Ez a játék nagyobb tudást,időt igényel és inkább 4 emberrel érdekesebb.. Viszont ez a társas számunkra ismeretlen.
Szerintetek melyiket válasszam? Esetleg más ötlet?
(Kapott már egy verset, annyi versszakkal, ahány éves, "kuponokat", amiket nálam válthat be.., órát és egyéb dolgokat)
Előre is köszi a válaszokat!
A helyedben a 2.-at választanám, mert szerintem ugyanannak az új kiadása sokkal többet nem tudhat...
Amúgy szerintem egy jó könyvnek biztos örülne.
Szerintem inkább ezt:
A Gazdálkodj nekem uncsi és hosszadalmas, a Honfoglaló meg egy netes játék végülis.
Ez a második:
A könyvet inkább hanyagolnám. Már kapott tőlem, én is tőle és most nem nagyon vágyik az olvasásra, valószínű, hogy a polcon landolna.
Nagyon szépen köszönöm mindenki válaszát! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!