Vajon kiverné e a biztosítékot egy ilyen temetés?
Na szóval.. huszonéves srác vagyok, de elhatároztam hogy majd remélhetőleg nagyon sokára a temetésemet másképpen szeretném mint ahogyan az szokás. pl. ezt végrendeletben rögzíteném többek között:
1. mindenki abban jönne el a temetésre amiben szeretne, nem lenne muszáj feketében hanem a legszebb, legkényelmesebb cuccukban jöjjenek el majd a szeretteim.
2. azt szeretném ha a szokásos gyászdalok helyett a kedvenc számaim szólnának , pl. get lucky, szolid elektronikus zenék, esetleg egy-két rockszám
3. illetve a sírkövemen ez állna feliratnak:
"-A francba, ezek kicsinálták Andrist!
- Szemetek!"
(aki nem tudná, ez a South Parkból van)
4. lenne egy meglepetés videóüzenetem a hozzátartozóknak, amiben "kódolt üzeneteket" rejtenék, el ami további üzenetekhez vezetne el (pl. eldugnék vagy 4-5 ilyen pendriveot különböző helyekre és miután megtalálták a 2.pendriveot, azon is lenne egy videóüzenet és abban is lennének nyomok merre található a következő) :D ez tökjó "geocahing" lenne, bár nem tudom kinek lenne kedve efféle "vadászathoz" bár el tudom képzelni hogy azért jól ellennének a rokonok, barátok :D
Na szóval az a lényeg hogy a megszokottól eltérő legyen. Ti mit szóltok ehhez? :D
anyámék akkor azon már fentről fognak röhögni :)
egyébént ez az egész csak társadalmi beidegződés kérdése. miért van az akkor hogy egyes "primitív" kultúrák ünneplik az eltávozót (és épp hogy siratják azt aki erre a világra érkezik!)?
Lehet hogy "talán" finomítok a dolgon, de azt semmiképp nem szeretném hogy zokogjanak a távozás-ünnepemen.
Ja és a kukacok: ha innen egyszer valaha elmegyek, z azt jelenti hogy máshol van dolgom és nincs szükségem többé erre a testre. Akkor pedig örömmel adom át a testemet az anyatermészetnek, aki intelligensen majd újrafelhasználja:
megeszik a kukacok, azoka földet túrják majd, megdöglenek, felbomlenek, komposzt lesz belőle, termőtelej, azon pedig érnek majd a finom paradicsomok! Milyen étvággyal fogják azt a mi kis unokáink be-ebédelni!!! és happy-k lesznek, hogy ezen a világon élhetnek és finomakat ehetnek!
És közben valamiért majd eszükbe jut a nagypapi.
"ó nem is tudom miért jutott eszembe. rá emlékeztet még ez a finom zöldség is"
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!