MSN-es rövidítések. Mit jelentenek?
Figyelt kérdés
2009. dec. 12. 13:34
11/22 anonim válasza:
ejha:) szinte már mindent felsoroltatok:)
nekem is lenne 1 kérdésem: ez mit jelent: :S ?
12/22 A kérdező kommentje:
wow?
2009. dec. 13. 18:31
14/22 anonim válasza:
:S -> Ha vmi rosszat, kellemetlent közölsz vkivel stb. Vagy ha neked ír le ismerősöd egy ciki dolgot vagy ami kellemetlen neki esetleg egy rossz hírt stb akkor használjuk ezt: :S Ez ilyen szájhúzogatós, fancsalis pofa :D a wow az pedig a meglepődés, ámulat.
15/22 anonim válasza:
És a :9 (nem elírás, kettőspont-kilenc) szerintetek mit jelent? Többféle felhasználásával találkoztam már, de kiváncsi lennék, mások minek a kifejezésére használják.
16/22 anonim válasza:
Semmit.. :D Az egy mosolygós fej lenne csak nem jött össze nagyjából ez sztem :D
17/22 anonim válasza:
hangulatjeleket minek kérdeztek basszus?:D
azt beírod msnb és előhozza...arról meg már el tudod dönteni hogy mire használhatod nem?
18/22 anonim válasza:
a wow jelentheti még a World of Warcraftot is.
de igen, általában a "váóóó" akar lenni, ha valamire rácsodálkozunk.
19/22 anonim válasza:
kettőspont9 ( :9 )egy fej ami nyalja a száját,pl."fincsiii":D
20/22 anonim válasza:
Dugjátok fel a seggetekbe a sok faszom rövidítést..aminek többsége nem is magyar szóból/kifejezésből ered...szánalmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!