A Bárka színházba ki kell öltözni?
Kedves kérdező!
Még én nem voltam ott,de azért leírnám a véleményem,tanácsomat.
Ha nem akarsz se túl-sem alulöltözni,akkor szerintem vegyél fel egy fekete szoknyát,fehér felsővel,fekete/fehér cipővel.
Megszokott összeállítás,de nem lenne alulöltözött,mert végül is ünnepi,elegáns,de túlöltözött se lenne szerintem,hacsak nem mennek a többiek (a nézők) estélyi ruhában.
Linkelek pár képet,amilyenre gondoltam:
17:42 vagyok még.
Egyébként,annak is igaza van,aki azt írta,hogy az előadásra lesznek kíváncsiak.Ez is igaz.
Párszor rádnéznek majd,és ennyi.
Ettől függetlenül persze nem rossz ha valaki tudja "mire számítson",vagy mi a jó.
A tanácsom remélem hasznos volt.Bár még nem voltam ott,de próbáltam értelmes választ adni.
azért nem kell Operaházba illő szerelésben virítani.
ha szereted a kis csinimini tünci ruhákat, és tudod is viselni őket, akkor menj valami nőies, decens öltözékben.
mivel hozzám a lezser stílus áll közelebb, így akármennyire is illene, nem veszek fel olyan ruhát amiben feszengenék. ennek okán nincs is, mert kidobott pénz lenne.
múlt héten voltam a Magyar színházban egy habkönnyű darabon, elegáns farmer, blúz, blézer volt rajtam, és egyáltalán nem lógtam ki az ott megjelentek közül.
azt azért aláírom hogy a Vígbe vagy a Madáchba nem mennék el ilyen laza szerkóban, de az ott menő darabok nem is az én világom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!