Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Társaságban és munkahelyen...

Társaságban és munkahelyen hogy szellentsek, hogy ne legyen se hangos, se büdös, de ne kelljen visszatartani?

Figyelt kérdés
2013. nov. 29. 00:05
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Épp erről van egy tanulságos vicc:

arisztid és tasziló előkelő társasággal vacsoráznak, és arisztidnak fingani kell. Megkérdi taszilót: hogy fingjak, hogy ne vegyék észre? Menj oda a zongorához - válaszolja tasziló, és játszd el a vihar szimfóniát, aztán amikor a leghangosabb, ereszd el!

Jól van, arisztid játszik, majd a leghangosabb résznél fingik egyet!

Aztán a vacsora végén megint rájön a finghatnék és bejelenti: Kedves barátaim, most megint eljátszom a vihar szimfóniát!

-Jól van,mondja az egyik vendég. -De azt a részt, amikor a wécébe belecsap a villám, hagyja ki! :)

2013. nov. 29. 07:06
 12/30 anonim ***** válasza:
57%
Tényleg ekkora tahó vagy??
2013. nov. 29. 07:08
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Menj ki a wc-be, és ott intézd el. Amúgy a nők is szellentenek, és aki bio cuccokat, egészségesen táplálkozik, annál is jelentkezik ez:)
2013. nov. 29. 07:27
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó...sőt.. annál jelentkezik csak igazán (ugye a zöldségek fogyasztása termeli a legtöbb gázt) :)

Fogod magad, és kivonuszl a mellékhelyiségbe, vagy olyan helyre, ahol nincsen senki( pl. egyedül mész ki levegőzni, ha dohányzol dohányozni az ismerősöknél)

2013. nov. 29. 07:36
 15/30 anonim ***** válasza:
79%
Hány éves vagy? Nem hiszem el, hogy a szüleid nem tanítottak meg az illemre.. Épp elhagytam az óvodát amikor emlékszem a szitura is, amikor megtanították (étterembenncoltunk amikor én kérdeztem rá, hgy hogyan csináljam, mert azt már akkor is tudtam, hogy a sinyi lapos nem megoldás...)
2013. nov. 29. 07:38
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Pedig van megoldás. Szólsz a melletted levőnek:

- Bocsi, ráültél a kabátomra.

Ő erre megemelkedik, s Te ekkor fingassz egy dörgedelmes recsegős ropogós bugyborékolósat.

Ha így jársz el, akkor az isten se mossa le róla, hogy ő volt az.

2013. nov. 29. 08:59
 17/30 anonim ***** válasza:
67%
"Tisztelt jelenlevők! Ma egy kicsit széllelbélelt vagyok, azaz egész nap fingani fogok. Akit ez zavar, menjen ki. Köszönöm!" Ezt elmondod, és akkor tudják, hogy mihez tartsák magukat.
2013. nov. 29. 09:22
 18/30 manutd84 válasza:
100%
Az nem baj ha büdös csak hangos ne legyen. Így a társaságban bárki lehet a borongós..:-)
2013. nov. 29. 09:32
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Az a lényeg, hogy jó sokan legyenek a társaságban. Így bárki lehetett, csak csodálkozva nézz körül, mikor megcsapja az orrotokat.
2013. nov. 29. 09:35
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Van ennél jobb is. Liftben egyedül vagy mielött kinyillik az ajtó fingasz egy nagyot. Ártatlan arcal kilépsz, beszáll a tömeg s csak akkor döbbennek rá mi van mikor már becsukódótt az ajtó s visszi őket a lift...
2013. nov. 29. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!