Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ti mit választanátok a helyemb...

Ti mit választanátok a helyemben? Melyik lenne jobb? (és miért)

Figyelt kérdés

2 dolog van, nem tudok köztük dönteni.

Spórolom a pénzem, de 2 dolog van, amit szívesen csinálnék, csak nem tudok dönteni.

Szerintetek melyik éri meg jobban? melyik jobb?

1. Venni egy használt bogarat (régit), ezáltal lenne egy használt autóm.

2. Vagy énekórára járni, énekelni tanulni, mert engem vonz az énekesi karrier is, mármint ilyen "mellék" foglalkozás, nagyon tetszik az Eurovízió stb.

Nem tudom melyik érné meg jobban, mind a 2 dolog vonz. Ti mit tennétek?

Mit tanácsoltok? Tényleg nem tudok dönteni. (természetesen egyik sem megy a tanulás kárára)

20/F

2013. nov. 11. 18:52
 1/4 A kérdező kommentje:
Szeretem a régebbi bogarakat is, meg vonz az éneklés, a fellépés is, hogy egy jó énekes legyek aki pl képviseli vhol az országát, stb.
2013. nov. 11. 18:53
 2/4 A kérdező kommentje:

Szerintetek?

Segítsetek dönteni!! :)

2013. nov. 11. 20:23
 3/4 anonim válasza:
Ahhoz, hogy igazán vidd valamire, ahhoz korábban kellett volna elkezdeni énekelni tanulni. Szerintem Bogár (mármint ha mindenképp el akarod költeni a megtakarított pénzedet),és jelentkezz a következő X-faktorra, vagy Csillag Születikre, és ott majd kiderül, hogy van-e tehetséged az éneklésben.
2013. nov. 11. 21:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Azért én mindkettőben elmélyednék kicsit alaposabban. Úgy tűnik mindkettőt eléggé felszínesen ismered.

1. Csak azért, hogy legyen? És a lét célja? Kell valamire, amit másképp nem lehet megoldani? A fenntartáshoz (adó, biztosítás, üzemanyag, szerviz stb.) is van pénz? Lenne haszna is, vagy csak jól éreznéd magad tőle (akár bármi áron).

2. Meggondoltad milyen az énekesi karrier mellékfoglakozásként? Tudod mennyi munkával, idővel jár a "karrier"? Mi az ára? Lehet-e mellette mást csinálni? Mennyire fontos? Mit érsz el vele (azon túl, hogy - ha menő lettél - sikítoznak a csajok, ha megjelensz)?

Jó dolog, ha valakinek van megtakarítása. Kérdés csak az, mire használható, mi a felhasználás eredménye, és mikor érdemes felhasználni.

Ha mástól kérsz ebben tanácsot, akkor a helyedben én nem döntenék most. Inkább hizlalnám azt a megtakarítást. Egyszer észre fogod venni, hogy fontos dologra kell. Nem lesznek kétségeid. Szerintem ezt érdemes kivárni.

De persze a te döntésed...

2013. nov. 12. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!