Nagy kávéivók, ti hány csésze kávét isztok egy nap?
A faterom nagy kávéivó, gyakorlatilag annyi kávét iszik, amennyi van. Ha háromszemélyes van lefőzva, akkor azt húzza le.
A vérnyomása kávétól függetlenül is magas és elég rossz természetű, úgyhogy nem tudom mennyit ad hozzá a koffeinsokk, szóval a kérdés második részét nem igazán tudom megválaszolni.
Napi 1 és 3 csésze között, szigorúan csak instant, mostanság eritritollal és igen gyakran kókusztejjel, néha mandulatejjel... De ha jót akarok, mézet teszek bele.
Tipikusan délután és este, éjjel iszom, ahogy az evést (azt éjjel már ritkán) és szellemi tevékenységeket is ilyenkor csinálom, nem vagyok korai típus.
Negatív hatás? Hm, az nem negatív, de az ürítést segíti, nem mintha szükségem lenne rá.
Viszont élénkíteni sem élénkít egy szikrát sem, ahogy a tea sem. Enyhe fejfájást elmulaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!