Hiú ábránd az, hogy mindenki vállalja önmagát?
Figyelt kérdés
Nézem a neten egyes cikkek után a hozzászólásokat. Ordenáré, ocsmány kifejezéseket használnak. Név nélkül, a nick név mögé bújva Szemét dolgokat irkálnak emberek.
Miért lehet az, hogy nem követhető nyomon , hogy ki mit mond, ki kit ócsárol? Nem az a probléma, hogy nem teszi közzé a nevét, hanem az, hogy A személyiségi jogok mögé bújva megengedik, hogy mások személyiségi jogaiba beletiporjanak, mert úgy sem adható ki a neve. A regisztrációnál miért nem csak a rendes névvel lehet regisztrálni bárhová?
Vagy csak nekem okoz ez kellemetlenséget?
2013. szept. 18. 18:07
1/2 anonim válasza:
Nem kell hinni a pletykáknak.
Bántani nem kellene senkit. (bár sok ember visszaél a hatalmával)
Írnál egy példát?
2/2 anonim válasza:
Nos, a teljes nevemet nem írom ki, ez talán érthető. De, noha számtalan hátrányom származhat belőle, a felhasználó nevemet soha nem rejtem véka alá. Még akkor sem, ha esetleg (a sokadik szellemes kérdésnél) már türelmetlenebb hangnemben fejtem ki a vélemyényemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!