Az tényleg igaz hogy ha barátnőt szeretnék ahoz mindennap fürödnöm kell? Ha igen miért?
nem szeretjük az igénytelen embereket
amúgy meg lehet érezni a szagodon és ápolatlanul nagyobb az esély az intim fertőzésre,arról nem is beszélve hogy nincs olyan lány aki egy ápolatlan f aszt a szájába venne
Nem barátnő szerzés céljából kellene minden nap fürdened, hanem a személyes higiéniád és az egészséged érdekében.
Egyébként ebben a hőségben, ha nem fürdesz, elég kellemetlen lesz a testszagod.
Fürödjön az aki lusta vakarózni!
(Én nagyon lusta ember vagyok, ezért napi kétszer fürdök/zuhanyzok.)
Én aztán nem hagynám hogy a koszos f**z-a járjon bennem, mondjuk ezért.
Hogy nehogy elkapjak valamit, amit akár egy nyilvános vc-ben is összeszedhet a pasi. Szted megmossák a kezüket miután dolgukat végezték? Egy fenéket :D és azzal a kézzel érnek a kilincshez, a tömegközlekedési eszközökön a kapaszkodókhoz... stbstb.
Neeem, nem vagyok tisztaságmániás, de nem akarok elkapni semmit. A csajok könnyebben elkaphatnak lent bármit.
Egyébként ha a pasi kicsit megizzad az még szexi is, imádom azt az illatot, izgató, de a két napos izzadság az már szag, és nem illat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!