Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Japánban és Kínában tényleg...

Japánban és Kínában tényleg népszerű a szem "európaiasítása"?

Figyelt kérdés

Komolyan van ilyen?

Mennyire népszerű? Vagy miért/hogyan jutott ez eszükbe?

(egyébként az európai szemet, pl ami nekünk is van, azt is lehet "ázsiasítani" ? vis "japánosítani")

2013. júl. 2. 16:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem értek a dologhoz, de szerintem azért homályosodik el a látásunk ilyenkor, mert miközben széthúzod a szemhéjad az nekinyomódok a szemgolyódhoz. Gondolom, ha egy ázsiai húzná szét a szemét ő is ugyanúgy homályosan látna.

A műtét pedig nem európai szemet eredményezz. Ahogy én látom a képeken az embereknek nem változik meg különösebben a szemformája, csupán nagyobb lesz. Ahogy már írtam egy előző válaszomban, ez nem a fehérek másolása, tényleg csak a szem mérete változik,a formája nagyjából megmarad.

2013. júl. 2. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!