Beírod a jelszót (e-mail), ha látja más?
Nekem a koleszban volt hasonló a közös számítógépszobában. Én ilyenkor írtam mindig MSN-re be a partneremnek, hogy "Várj egy kicsit, valami paraszt épp olvassa, amit írok, és nem veszi észre magát". Természetesen a jelszavam nem írom be, amit néz, de én mindig leszereltem az ilyeneket.
Első: még mindig nem mindenkinek van otthon rendes internete.
"Bárhol és bármikor és bárki előtt" hajlandó vagyok beírni a jelszavam, ha meg vagyok győződve róla, hogy nem logolják a billentyűleütést, illetve nem rögzítik a kezem.
Mivel igen gyorsan gépelek, és a jelszavaim elég erősek (kis-nagybetűk, számok és speciális karakterek), emellett a jelszavak beírásakor "véletlenül" hibázni is szoktam, így backspace-elek is benne, ember legyen a talpán aki az első betű után le tudja követni az amúgy tizennégy karakteres jelszavam. Már a második karakterét sem találta el eddig senki, aki nézte, amikor beírom.
Az utolsó 2 válaszoló ötlete jó, csak az a baj, hogy olyan hosszú jelszót én se tudnék megjegyezni :D
Egyébként azért akartam sz.tech-en nézni a leveleim, mert egy olyan e-mailt vártam amire jobb lett volna minél előbb válaszolni.
De egyszerűen nem tudtam belépni, mert az a kis paraszt o.társam még másnak is szólt, hogy nézzék mit írok be, aztán azon röhögtek, hogy inkább nem léptem be :S Szerintem ez akkora bunkóság....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!