Káros, ha egész nap a gép elött ülök?
Nyár van, ezért ha egész nap gépezel, fehér maradsz, mint a bóti' zsír. Nem tudom miket eszel, mennyire vagy hízékony alkat, de két véglet létezik azok között, akik egész nap a gép előtt ülnek:
a) olyan vékony emberkék, akikből még a lelkiismeret hangja is kihallatszik
b) olyan dagadt emberkék, akik protoplazmaként folynak szét a székben
Ha sokat ülsz (teljesen mindegy hol, gép előtt, vonaton, buszon, repülőn, a halál faszán(kóján)) a lábadban elégtelen lesz a vérkeringés, vérrögök alakulhatnak ki (ha adsz a koleszterinre, tuti a siker, hajrá!), akkor ez a vérrög okozhat valami kellemes eseményt, mondjuk szélütést, fél oldalad lebénul, nyálad meg folyatod majd. Ha egész nap a gép előtt ülsz, óránként állj fel, sétálj pár percet a házban.
A nem jól elhelyezett monitor nyaki vagy hát fájásokhoz vezethet. A szemed is romlik, hiszen a szemmozgató izmok nem működnek rendesen, folyamatosan egy távolságra fókuszálnak, hosszú-hosszú órákon át. Sok év múlva kapsz egy golyóálló szemüveget majd, amit szódásüveg aljából fognak csiszolni neked. Egész nap az egeret nyomkodod és markolászod, a csuklód is elfáradhat, maszturbáláskor meg fájni fog.
Lássuk csak, mi lehet még. Nem lesz életed! Féjszbúkon lehet hogy kiéled magad a lájkokkal meg megosztásokkal, de az ember alapvetően társas lény, és hiába beszélgetsz mondjuk 10 emberrel, azért valld be, olyan egyedül érzed magadat, mint árva kutyasz@r fűben. Nem lesznek emlékeid! Mit mesélsz majd az "onokáknak" 60 év múlva? "Jaj, gyerekek, Féjszbúkon de sok butaságot megosztottam..." Pompás, csudapompás kilátások.
Próbálj meg mást is csinálni ha lehet az egész napi ott ülés tényleg káros. Én kb 10 évig csináltam ezt most már szemüveg nélkül alig látok.
Gondolom ezt nem szeretnéd.
2-3 óra szerintem bőven elég naponta.
24 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!