Miért "szokás" a magyarországi magyaroknál az, hogy letolják azt aki éppen nem írt helyesen, vagy nem megfelelő szövegkontextusban használt egy adott szót?
Személyesen , engem is megsértettek , hogy nem írok helyesen , bocsánat nem mindenkinek erőssége a helyesírás. Nem csak ezen a téren tapasztaltam megszólásokat , hanem mindenhol az életben , minek kell mindenkit letolni , mintha valaki tökéletes lenne, miért kell valakiben a hibát keresni?Inkább a pozitívumot kellene nézni , igen te nem vagy jó helyes írásban , de a matek példát tökéletesen megoldód , vagy nagyon segítőkész ember vagy , ami az életben többet számít mint az , hogy helyesen írsz.
Csak én gondolom ezt? Nem hiszem velem lenne baj , mindegyik ismerősöm akitől ezt megkérdeztem , azt mondta , hogy igazam van .
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:27
akkor igyekezz.....
pont te osztod az észt???
Engem is letoltak már itt hogy nem írok helyesen , dikleksziás vagyok. Nagyon sok tanár orvos hivatalnokok stb akik dikleksziáson kapták meg a diplomájukat. Ahogy montam engem is letoltak már itt hogy nem írok helyesen :DDD általánosban nem is osztályazhaták a helyesírásomat ez véget. De közép suliban már nem akartam hogy dikleksziásnak nézenek még most is nagyon sok a helyesírási hibám. Amit ki hagytam tényleg nem kéne leszolni mást azért mert a csillagot mondjuk egy l írja :D
meg ehhez hasonlókat. Földrajzból előre hozot érettségit végeztem 4 -let :D 103 pontot értem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!