Mi . Mint magyarok mifajta kulturát muszáj elfogadni? Muszáj nekem perfekt cigánynótát tudnom? Ki a kissebség,? Aki pihenne munka előtt? Segítséget kérem több lakó nevében éjjel -nappal dáridoznak
Szia!
Igen,mindent.
Nálunk is így megy, amíg dolgozom addig alszanak amikor aludnák akkor hullik az arany eső nékem teli torokból- főként a hó elején a családi után.
Fontos:nem éjszaka dolgozom!
HA szólsz:róhat, magyar fajgyűlölő vagy és neked el kell viselned az ő kultúrájukat.
Segíteni?
Senki nem fog.
Mi már áruljuk a házat miattuk, de nincs olyan bolond aki meglátva a szomszédomat megvenné.
Szívás.
Bár mint sorstárs megértelek, de áruld már el nekem , hogy miért a valláskritika rovatban tetted fel a kérdést?
Igen, ezt Én sem értem, hogy a vallásrovatnak mi köze van ehhez, ha elmondanád, légyszi :)
Katy Weaver
Engem mondjuk érdekelne, hogy ilyenkor hol vannak a kisebbségi képviselők és a kisebbséget védők?
Mert az ilyen viselkedést egymás között is elrendezhetnék, hiszen ez által a teljes cigányságot megítéljük.
Ezért miért nem tesznek valamit?
Nincsen elég nagy hírértéke?
Egyszerű!
Játszd le nekik ezt a nótát!
http://www.youtube.com/watch?v=w2Q1LfAKpcU
Tudom, hogy rasszista (amúgy nem vagyok az ezt is csak véletlenül hallottam meg egyszer, de azóta néha-néha jómagam is bevetem!:P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!