Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Internetes barátot hogy...

Internetes barátot hogy üdvözöljek első találkozáskor?

Figyelt kérdés

Már több mint egy éve beszélünk minden nap. Hogy köszönjek, hogy ne legyen ciki? Csak köszönjek vagy puszi, ölelés, kézfogás? Mi legyen?

Én 22 éves vagyok, ő 20. Mindketten lányok vagyunk.

2013. jún. 18. 20:06
1 2
 11/17 anonim válasza:

"üdvözöllek dicső internetes barát, szép a fogad, szép a hangkártyád..." ez nagyon jó!XD

amúgy (gondolom barátok vagytok már ennyi idő után, vagy legalábbis szorosabb a kapcsolatotok, mint két idegené, ezért) simán köszönj úgy, mint a többi barátodnak :)

esetleg tedd még hozzá, hogy örülök, hogy végre találkozunk... :) a többi meg úgyis jön majd magától! :)

2013. jún. 18. 22:10
 12/17 anonim ***** válasza:
Szia, aztán bemutatkoztok egymásnak.. én igy csináltam
2013. jún. 18. 22:32
 13/17 anonim ***** válasza:
Szia,puszi.. Nekem is van ilyen ismerösöm h neten ismerkedtünk meg. Ma már az egyik legjobb haverom,Egerszegről költözött fel Pestre és tök sok közös programunk van.
2013. jún. 19. 08:34
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem akár tőle is megkérdezheted, vagy megbeszélhetnétek, hogy hogy köszönjetek majd egymásnak. Lehet, hogy ez neki is fejtörést okozott már. Ha mondjuk minden barátodat puszival üdvözölöd, akkor kérdezd meg tőle, hogy őt is köszöntheted-e így. De mondjuk sokat segíthet az is, ha tudnád, hogy ő hogy szoktak köszönteni a barátait.
2013. jún. 19. 13:10
 15/17 anonim ***** válasza:
szia, 2 puszi esetleg ölelés:) biztos zavarban lesztek elsőre de nem kell idegenkedni ha már ismeritek szinte egymást.
2013. jún. 20. 01:18
 16/17 anonim ***** válasza:

Én férfi vagyok, ha lánnyal találkozok barátilag, akkor 2 puszi, ha sráccal, akkor kézfogás. Ha randiról van szó, akkor is puszi, és bár szokásban van, de én hülyeségnek tartom a kézfogást olyankor, meg a bemutatkozást is, hiszen már ismerjük egymást netről, vagy mi... Úgyhogy ha a csaj nyújtja a kezét, természetesen elfogadom, de nem kezdeményezem.

31F

2013. jún. 21. 11:41
 17/17 anonim ***** válasza:
Szóval nektek a puszi illik, és semmi kézfogás, de ha ő mégis kezet nyújt, akkor azt el kell fogadni. A köszönés meg ugyanaz mint amit a neten nyomtok egymás közt.
2013. jún. 21. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!