Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ha a feministák tüntetnek...

Ha a feministák tüntetnek valami ellen miért vetkőznek midíg le?

Figyelt kérdés
ennyire szeretik magukat mutogatni?? találnak egy ürügyet és már meztelenül futkároznak

2013. máj. 27. 17:19
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

20

jah én is kilenék akadva ha ingyen mehetnék be a szorakozóhelyekre, teljesen fel vagyok háborodva.

az meg hogy dagadtnak hívnak egy dagadt nőt az végképp kiakaszt, hogy képzelik ezt a férfiak?? ledagadtozni a felsőbbrendű fajt??

szerintem dobd le a mertatót és fuss egy kört a házkörül egy "a férfiak szőrösek ezért közelebb állnak a majmokhoz" felíratú táblával

és közben kiabáld hogy miért nem kapsz pénzt az államtól (is) azért hogy otthon kitakarítsz.

2013. jún. 8. 23:14
 22/24 anonim ***** válasza:
82%

Na vegyük csak szépen sorba a 20-as válasz részleteit:

"A feministák nem a felsőbbrendűségért hanem az egyenjogúságért küzdenek."

Ez valaha így volt. Ma már inkább előjogokért és pozitív diszkriminációért kűzdenek sokan.

Elég csak megnézni a "nő kvótákat". A világ sok helyén a zsíros, vagy kényelmes állásokba, iskolákba női létszámkvótát harcoltak ki. Ha már a képességeik által nem tudtak bekerülni, hát kizsarolják.

"2.A szórakozóhelyekre való ingyenes belépő BIZTOS minden nőnek fontosabb minthogy egyenlő esélyekkel induljon a világba." Hát kövezzetek meg, de szerintem nincsenek ellehetetlenítve a nők manapság. "Munkahelyen kevesebbet keresnek" dolog már nem annyira aktuális, mint a 90-es években is volt. Emellett rengeteg előnyben van részük a szokások, illem miatt. Sok helyen nem fizetnek, hozzák-viszik őket. Stb, stb...

"minden lépten-nyomon társadalmi nyomásnak és stressznek vannak kitéve"

Szerinted csak ti vagytok társadalmi elvárásoknak kitéve?

Csak ti stresszeltek? Kizárólag ti szorongtok? Csak nők lehetnek depressziósak?

"3.Az hogy sok nem túl előnyös testfelépítésű nő áll be a pucérok közé azt szimbolizálja hogy nem kell szégyellni magunkat csak azért mert nem vagyunk anorexiás bomb..."

Jah, exhibicionizmus az van. És arról hogy nem vagy kibékülve magaddal ki tehet? Talán a szomszéd Pista bácsi?

Kiknek nyomják a sok divat szemetet? Kik adják el a testüket akár a médiának, akár bárkinek? Talán bizony arról is a világ tehet, hogy egyszerűbb a testedből megélni, mint az eszedből? És ez a biztos megélhetés is szinte csak a nők számára elérhető. Ha egy középkorú férfi kiállna strichelni az út szélére, szerinted mennyit keresne?

"4.Az hogy ilyen ellenszenvesek vagytok csak az ő igazukat bizonyítja.Csak azért mert nők,már nincsen logika a tetteikben,nincsen semmi okuk,csak panaszkodnak,nem akarnak mást,csak ürügyet a sz@rkavarásra"

Attól függetlenül, hogy nők-e vagy sem, sokszor kevés logika van a tetteikben. Ebből is Te csinálsz nemi kérdést, pedig a kutya se mondta, hogy a nők logikátlanabbak lennének.

"Csak éppenséggel a feministák oltogatása ürügy a nők leplezett diszkriminációjára." Ezt a mondatot gondold át mégegyszer! Az oltogatásuk ürügy a diszkriminálásukra? Az nem baj, hogy nincs logikai kapcsolat a két dolog között?

"Mindenhol keresitek a gyenge pontokat mint a keselyűk,és ha találtok valamit azt azonnal megragadjátok és az utolsó cseppig kifacsarjátok. "

Na ez viszi a prímet.

Ez inkább a radikális tüntetőkre, élharcosokra jellemző. Meg az "aki nincs velünk az ellenünk" szemlélet is.

Elég csak megnézni, ezek a radikális csoportok vezetői hányszor forgatják ki az "ellenfeleik" szavait és addig csűrik, csavarják, amég teljesen más nem lesz belőle, mint amit az illető mondani akart.

"soha sem találkoztatok olyan lánnyal,nővel akit összeroppantott a társadalom"

Találkoztam. És képzeld ilyen férfival is találkoztam már. Nem kell itt mártírkodni!

2013. jún. 10. 03:49
 23/24 A kérdező kommentje:

22

köszönöm hogy ezt ilyen szépen leírtad, csak az a baj hogy hiába mondod el úgyse fogja felfogni/megérteni, mert nem is akarja....sokszor "vitáztam" már feministával (konkrétan megkért rá hogy vitázzunk, mert ezt szeretik, én visszautasítottam még nem kezdette el zaklatni aztán elérte a célját és vitáztunk, viszont amikor elkezdtem értelmes érveket mondani egyszerűen nem beszélt többet, és keresett mást akinek tovább feszítheti az idegeit)

sok ember szereti ha sajnálják, a feministák pontosan ilyenek(ez lealacsonyító a nőkre nézve) elmondják a problémáikat viszont megoldást nem várnak és a végén csak akkor örülnek ha az "ellenfelüket" elnyomják és gusztustalan módon "nyernek" (tipikus eset a női kvóta, amivel már megint csak a nőket nézetik le, hogy ők egyedül nem képesek megkapni a munkát és külön törvény kell hozzá)

2013. jún. 10. 15:27
 24/24 anonim ***** válasza:
Inkább a kötélmellüket mutogatják, addig se a szakállukat bámulja mindenki.
2013. júl. 17. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!