Titeket nem zavar, ha valaki facebookon röviden, tőmondatokkal válaszolgat chaten?
Figyelt kérdés
2013. máj. 20. 08:51
2/5 anonim válasza:
Engem nem.Van ismerősöm, aki nagyon ritkán érhető el face-en, így ha bejelentkezik, akkor egyszerre sokan írnak rá. Inkább válaszoljon az én kérdésemre tőmondattal, minthogy sablonlevelet írjon, amit rajtam kívül még 20 embernek elküld chat-en..:)
3/5 anonim válasza:
Én nem is chatelek. Akivel akarok, azzal üzenetben nyomom vagy mailen, és le is van tiltva nálam, mert zavar, ha csak azért zavarnak bármi közben, mert XY unatkozik.
4/5 anonim válasza:
Engem nem
Mert sz.rok a köcsög Facebookra!
Találok magamnak ezerszer jobb időtöltést,mint a Face.
5/5 anonim válasza:
Mivel a beszélgetésen kívűl semmi másra nem használom újabban facebook-t, így de. És az is feltud idegelni hogy ha egy db smile-t sem kapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!