Csak egy olyan kérdésem volna hogy hogyan tudnék finoman beválaszolni az osztálytársamnak?
Annyira utálom szegényt(nem vagyok egyedül) állandóan nagyképű lenéz , bagózik titokban mert ugye még 16 éves aztán átver mindenkit akkor hülyének néz !
Szóval mai est is ilyen volt h jelentkeztem 1 AIDS tanfolyamra egyik oszt.társammal és én meg ott ültem a padban ez a paré meg elémvág h őő már jelentkezett hamarabb és h ezt neki el kell végezni meg (gondolom lógni akar) éngem sajnál de akkor is ő már jelentkezett hamarabb ami nem is így volt de sajna nem tudtam neki beválaszolni mert tanultam angolt mert tz-t írtunk de amit elkezdett nekem mondani az nem semmi volt!(nem beszélt csúnyán azért) Szóval a lényeg ha megint iet szól vagy bunkózik szerintetek mit lehetne reagálnom?
Egy kicsit tartok tőle mert 1, kevés az önbizalmam de ha kiborítanak lecseszem mint az atom 2, pedig az h nagy az ismerettsége és attól tartok h utcán megveret vagy nemtom mit csinál velem!
Mit lehetne neki mondani ami hat rá ami nem kemény de nem csúnyán!
Nemtudom lehetett-e érteni de ha nem, írok még kommentben!
Sajnos vele nem lehet mert tojik mindenkire!
meg szünetben már szalad bagózni sőt órán is!
azt mondják hogy az támadható aki hagyja magát
szerintem próbálj meg nem törődni vele és megúszni nyugodtabban a dolgot, nehéz lesz tudom olyannal foglalkozni ami idegesít de próbáld meg, semmit nem érsz el vele ha beszólsz neki, ugyanúgy folytatná és még bátrabb is lehet azután
16/L
Bírom aki a helyesírást és a fogalmazást bírálja.Nem mindenki tud helyesen írni és fogalmazni!!!Vannak ikyen emberek is és nem mindenki tud leérettségizni se.
A szöveget én se értettem.:S
Tudni kellene a srác beválaszolását,hogy értsük a szituációt.
Nekem kellett volna ott lennem,beszólásokba jó vagyok.
Volt 1 kolesztársam aki 4 évig csesztetett,tűrtem,nyeltem,de 4. év végére úgy beolvastam neki,hogy végig zokogta az éjszakát és phsziológusnál kötött ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!