Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Amikor bemutat a lány a...

Amikor bemutat a lány a szüleinek, bunkóság azt mondani az anyjának, hogy mostmár tudom kitől örökölte a szépségét?

Figyelt kérdés

Ami történetesen igaz is. Sőt még hasonlít is rá. Úgy mondhatom ezt hogy a lány is jelen van? Vagy ez már fasság?

És kézfogás, vagy puszi illik ilyenkor?

20F, 19L

2013. máj. 15. 00:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ez elég erőltetett.

Lehet nem is leszel szimpi elsőre, akkor sem, ha nem mondasz ilyneket, pláne még ha ilyen dumát eleresztesz.

2013. máj. 15. 00:19
 12/22 A kérdező kommentje:

De az anyukája igen jól tartja magát :). Most semmi rosszat nem kell feltételezni.. Szóval még mindig puszi a divat? Azért mert nem volt még ilyen hivatalos barátnőjelöltem..

Hurrikán én nem emlékszem és haverok se, ő meg nem akarja megmondani.

2013. máj. 15. 00:21
 13/22 anonim válasza:

Dehogy bunkóság.

Az anyjánál már be is nyaltad magad.

Már csak az após jelölt van hátra és nem lesznek problémáid. :D

2013. máj. 15. 00:22
 14/22 anonim ***** válasza:
51%

Talpnyaló csicska seggnyaló szöveg egy igazi negédes pojáca sztáyl. Sose pitiznék így anyukáéknak. Talán ha anya lána mindkét nőt partyba vágnám teherbe...De akkor se boztos.

Nem bunkóság, csak ha elhordod magad,anyuka majd azt kérdi, ki ez a nyalis kölök??

2013. máj. 15. 00:26
 15/22 A kérdező kommentje:
Apósnál mi a trükk? :D
2013. máj. 15. 00:27
 16/22 anonim válasza:
100%

A puszit csak akkor, ha kezdeményezi.

Kezet NE nyújts neki, várd meg még ő nyújt neked! (Etikett!)

De én olyan dumát nyomnék, hogy ránézek anyukára. Pár pillanatig beszélgetek, és odafordulnék a csajomhoz: Hmm igen.... Aztán vissza anyukához: Eleget láttam, most már nem kétséges, hogy el akarjam-e venni a lányát.

2013. máj. 15. 00:28
 17/22 A kérdező kommentje:
Durva mik vannak! Ő nyújtsa a kezét előbb? Ilyenek számítanak?? Apja rendőr, golyóálló mellényt vigyek?
2013. máj. 15. 00:32
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
azért a kézfogás etikett számít..
2013. máj. 15. 00:34
 19/22 anonim válasza:

Az após az após jellemétől függ.

Engem annó alkoholtesztnek vetett alá, majd kellemesen elbeszélgetett velem.

Gátlások híján persze egyenes és őszinte válaszokat adtam elkent, követhetetlen fogalmazással. :D

A vizsgáján megfeleltem.

Van amelyik apósnál az a teszt, hogy megpróbál keménynek tűnni, hogy félj tőle. Ha állod a sarat, akkor az a jó válasz.

Az esetek 80%-ában az após a keményebb dió.

2013. máj. 15. 00:40
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Úgyis azt fogják figyelni, hogy viselkedsz a lányukkal. Legyél vele nagyon udvarias, előzékeny, ezzel vágódsz be a legjobban.

A duma amit írtál elcsépelt, közhelyes, nyalós. Fogalmazd meg ugyanezt a tartalmat, de valahogy normálisan.

2013. máj. 15. 02:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!