Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Hogy cserélheti le valaki szó...

Hogy cserélheti le valaki szó nélkül a közös tároló ajtózárját?

Figyelt kérdés
Egy jó kis biciklizést terveztem a fiammal, direkt elhoztam már ebéd után az iskolából. Erre valaki lecserélte a zárat a tárolón, a bicikli pedig bent van. Azt se tudom, hogy ki volt.
2013. ápr. 12. 14:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj a házmesterrel, lehet ő volt, mert gond volt a zárral, és lehet szólni akart neked hogy cserélve van a zár de biztos nem talált meg. De az is lehet hogy az egyik lakó tette kitolásból vagy olyan dolgot tart ott amiért nem meri kockáztatni hogy más kezébe kerüljön, persze akkor illett volna szólni a dologról, de gondolom nem tette. Mindenképp beszélj azzal aki ezért felel aztán valahogy feszítsétek fel az ajtót és cseréljetek rendesen zárat, aztán derítsétek ki volt az és mehet a feljelentés ellene.
2013. ápr. 12. 14:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Jó gyorsan :D
2013. ápr. 12. 14:18
 3/7 A kérdező kommentje:
A házmester biztos, hogy nem csinált ilyet, mert ismerem. Ő jóval előtte figyelmeztetne. Mindegy megvárom, hogy ki lehetett az, egyelőre hagytam az ajtón egy cetlit. Egyébként egy feljelentéssel mit érnék el? Jól összevesznénk, legfeljebb ennyit...
2013. ápr. 12. 14:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Hmm...hív egy lakatost, az lecseréli maszekban. Senki nem látta, senki nem tud semmit és van egy új zár.
2013. ápr. 12. 14:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Azt értem én, hogy valahogy így történhetett, szerinted ez mennyire fair?
2013. ápr. 12. 14:34
 6/7 fery66 ***** válasza:
Lehet,hogy illetéktelen jutott kulcshoz. A fair az lett volna,ha kiírja,hol juthatsz hozzá új kulcshoz,vagy ki tud addig beengedni.
2013. ápr. 12. 16:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Időközben én jeleztem neki, hogy mi is szeretnénk használni a biciklitárolót. Erre azt mondta, hogy nekik sajnos olyan sok holmijuk van, hogy a miénk úgyse férne be, hiszen ők még csak most költöztek ide.
2013. ápr. 14. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!