A tanárok miért nem képesek elaludni? Elkésni az első x órájukról?
Sok osztálytársam nem jön be rendszeresen az első 1-2-3 órájára, majd szünetben besétálnak lazán a terembe. És jön a "elaludtam..."
A tanároktól miért nem hallom ezt soha?
Ők miért képesek felkelni, és időben beérni 8 órára?
Mert kirúgnák őket, mint a macskát és akkor ugrik a fizetés.
Amúgy én hallottam ilyen tanárról, aki elfelejtett bemenni órára, meg elfelejtette megtartani a beígért szülőit :D
Nagyon szétszórt szegény, de jó ember, szeretik a diákok, talán csak ezért nem rúgták ki még.
Utolsó, teljesen igazad van!
Minek beérni akárhová is!
Remélem, az orvos, aki majd életmentő beavatkozást hajtana végre rajtad, véletlenül késik egy-két órácskát, amikorra neked majd mindegy lesz. Elvégre, hova siessen...?
"Én meg azt nem értem, miért nem képesek egyesek megérteni, hogy a munkán kívül is van élet."
Teljesen rosszul közelíted meg a dolgot! A munka az élet velejárója, annak szerves része. Legalábbis egy átlagember számára mindenképp.
Ha valakiben nincs felelősségtudat, a legkreténebb kifogás, hogy a munkán kívül is van élete...
És osztom Sir Butcher véleményét! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!