Torontoi magyarok! Szerettek Kanadaban elni? Miert?
Utolso szerintem en teged ismerlek ...XD
En is Canadai vagyok...Edmontoni....Ha ez szerzodes lett volna amit irtal siman alairtam volna annyira igaz....
Mi a kereszt neved????
En Kato vagyok XD
Nem ismeros???
Ez nem igaz. Engem nem kell elkerülni, én senkit nem bántottam. Ki se használtam, sőt.
Ha a Mézesmackóban nálam volt az utolsó darab akármi, én odaadtam másnak, amikor kért, és kiderült, hogy nincs több.
És vedd tudomásul, hogy igazán nem szép dolog, amikor akárhol az utcán meghallom, hogy magyarul beszéltek -ti, akik "elkerülik a magyarokat"- ,és szólok, hogy helló, én is magyar vagyok, akkor végigmértek, és szó nélkül odébbmentek. Engem nem érdekel, hogy cigányok vagytok, vagy mások, ilyen távolban, rendesen viselkedő emberek között nem számít.
Nagyon rosszul esik, de akkor is szólni fogok mindig, mert örülök, ha magyart látok-hallok. Hátha egyszer valaki mégis visszaörül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!