Miért lett ez szokás?

Figyelt kérdés
Ezen az oldalon főleg, de máshol is elkezdték azt a 13-15 éves korosztályba tartozók (én 12 vagyok), hogy kijelentik azt, hogy "ők érettebbek a koruknál" és már elkezdik a náluk 1-2 évvel fiatalabbakat kis sz@rosozni és lelépnek. Ez miért van?
2009. szept. 20. 20:24
 1/5 A kérdező kommentje:
És természetesen tisztelet a kivételnek.
2009. szept. 20. 20:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez szok´ßas volt 18 éve is mikor annyi idös voltam mint te, csak akkor még nem neten hanem élöben. Mert ez az a korosztály amikor azt hiszik a gyerekek hogy felnöttek már és mindent jobban tudnak mint más. ez az a korosztály amikor még a szülöket is kiosztják rendre.
2009. szept. 20. 20:47
 3/5 anonim ***** válasza:

mindenki azt hiszi magáról, hogy érettebb a koránál. ahogy mindenki azt hiszi magáról, hogy ő jó ember, még a legnagyobb ganék is. a többieket pedig mindenki éretlennek, és aljasnak tartja, és "hogy kerültem én ezek közé". :)

alapjáraton ilyen tökfilkó az ember, ha nem gondolkozik.

2009. szept. 21. 14:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a szokás barlanglakó korunk előtt is megvolt már.
2009. szept. 23. 12:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Sok az egoista ember.Ez már tinikorba jelentkezik....főleg manapság hallom azokat a beszólásokat,hogy "mert mi megtehetjük"."a legjobbak vagyunk".Szerintem ők maguk is valahol tudják,hogy annyira nem érettek,ezért hangsúlyozzák annyira.
2009. okt. 11. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!