Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Tessék parancsolni helyett:...

Tessék parancsolni helyett: neh itt van. Ez a szokás honnan van?

Figyelt kérdés
2009. szept. 16. 20:31
 1/5 anonim válasza:
31%

Ez csak a Magyar emberekre jellemző,főleg a kereskedelem és vendéglátás terén.

Ha megnézel más népeket,azok mindig kedvesek,segítőkészek :) ennyi!

2009. szept. 16. 21:04
 2/5 anonim ***** válasza:
97%
ez azért nem igazán így van.Rengeteg országot látogattam meg.NA pl olaszországba egy étterembe nem vártam meg míg kihozzák a kaját...eszméletlen mekkora taplók voltak.De vannak taplók németbe,hollandia na az angolokról ne is beszéljünk.Szerintem ez onnan ered amikor az embernek tele van a hócipője mindennel:D
2009. szept. 16. 21:30
 3/5 anonim ***** válasza:
47%

Első válaszoló te jó nagy barom vagy.

Akkor szokták így mondani amikor nem szívesen adunk valamit amit adnunk kell. Például testvérünknek a csokiból:)

2009. szept. 17. 15:42
 4/5 anonim válasza:
2%

Kedves 3.!

Ilyen megnyilvánulással csoda,h még erre az oldalra beléphetsz!

Mindenki az adott kérdésre olyan választ ad,amilyet gondol!Lehet többféleképpen is értelmezni,de úgy látszik,h gyerekkorodban nem kaptál elég édességet-ez erre a lelki problémára vezethető vissza!

2009. szept. 17. 19:26
 5/5 anonim ***** válasza:
46%

Olyan választ adsz amilyet akarsz, így van. Én meg elmondtam rá a véleményemet.

Igazad van, nem kaptam elég édességet kiskoromban, így most is jó fogaim vannak, korrekt levezetés volt, ugyanannyira hogy téged meg apuci molesztált és ezért írtál olyat magyarországról az első válaszban.

2009. szept. 17. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!