Most mit tegyek?
Mit tegyek a kiközösítenek az osztálytársaim?
Tudom jól hogy nem csináltam semmit!:(
Egy olyan osztálytársad sincs, akivel jóban vagy? Esetleg a másik osztályból? Mert akkor átmehetnél oda.
De ha nem javul, akkor szerintem érdemes iskolát váltani, nem éri meg, hogy évekig rosszul érezd magad az osztályban, és ne legyenek barátaid.
Ja értem... Hát, biztos van egy lány/fiú, aki nincs annyira benne a kiközösítésben. És akkor, amikor éppen egyedül van, odamehetsz hozzá beszélgetni, úgy nem valószínű, hogy bunkó lenne.
Egyébként miért közösítenek ki? Nem vagy nyitott, vagy ilyesmi?
Miben mutatkozik a kiközösítés? Nem barátkoznak veled, lekezelnek?
Lehet, hogy nem tettél semmi rosszat, azonban mindegy is, mert hiába teszel bármit is, azt az osztálytársaid kigúnyolják és viccet csinálnak belőled. Sajnos ezt magadnak kell megoldani, mert sem a szüleid, sem a tanáraid nem tudnak segíteni. Keresned kell egy olyan osztálytársat aki képes komolyan venni és ő vele barátkozni, a többiekről pedig nem tudomást venni. Előbb utóbb megunják, ha nem reagálsz.
Nagyon FONTOS, hogy sose hagyd magad megalázott helyzetbe hozni, mert akkor azt ki is fogják használni továbbiakban!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!