Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ha 2 srác +puszilja 1mást...

Ha 2 srác +puszilja 1mást amikor taliznak az b*zis? Van jelentése, h.2 vagy 3 puszit adnak?

Figyelt kérdés
Szeretném +jegyezni, h. az olasz maffiózók férfiak, 3 puszit adnak 1másnak, a Magyar gengszterek az éjszakában, kettőt! Ezt látom! Ha találkozok fiú barátaimmal, kezetfognak és adnak 2 puszit! Szeretet jele? Vagy, h. naon jó barátok vagyunk? 19 éves srác vok., hetyó! :D Tutira! :D :D ( Naon fontos lenne! )
2009. szept. 9. 02:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%

Ezzel semmi gáz nincs.

Puszit még a motorosok is adnak egymásnak, meg ahogy te is írtad, a maffiózók.

Ha vasalja a haját, csőgatyában jár, és szőrteleníti magát, az viszont homáros.

2009. szept. 9. 03:50
 2/12 anonim válasza:
62%
hirtelen barnultak is eloszeretettel puszilkoznak, szal mar csak azert se (ne) :D
2009. szept. 9. 04:05
 3/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk, most jutott eszembe, h. a Rákosi, Kádár, Gorbacsov, Sztálin + szájon csókolták 1mást ha taliztak, és nagy nyilvánosság Lőtt is! :S xD
2009. szept. 9. 04:33
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
Én személy szerint nem szeretem ha úgy köszön egy ismi, hogy adni akar 2 arcra puszit. Nem tartom b.zisnak csak nem férfias megnyilvánulás szerintem. Tehát semmi bajom nincsen vele ha ilyet látok az utcán de én tartózkodom az effajta köszönési formáktól.
2009. szept. 9. 05:54
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
És ha egy apa ad puszit a fiának? Vagy a sportolók egy győzelem hevében ölelkeznek össze? Szokás kérdése, ha téged nem feszélyez, akkor csináld, ha zavar, akkor ne. Akitől szívesen fogadod, attól fogadd, aki inkább taszít, azzal meg se próbáld. Ezek a köszönési formák azt is jelzik, mennyire áll közel egymáshoz 2 ember.
2009. szept. 9. 07:58
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez a két pusz, három puszi dolog érdekes. Szlávoknál is szokás a 3 puszi. Meg bizonyos körökben, pl. ahogy te is írtad, olasz maffiózóknál. De a punkok, rockerek is 3 puszit adnak, legalább is Pécsen tutira, de a pestiek is. Az meg, hogy két fiú megpuszilja egymást, az tényleg csak szokás kérdése, ha jó barátok, akkor szerintem ebben semmi fura nincs.
2009. szept. 9. 08:21
 7/12 anonim ***** válasza:
63%
Itthon csak divat az egész, valami "menőgyerek" elkezdte és aztán a többi folytatta. Ha észreveszed csupa nagyfiú csinálja, nyilván hogy annak látsszanak.
2009. szept. 9. 08:28
 8/12 anonim ***** válasza:
63%

Jah, nálunk még anno általánosban is szokás volt. Pff. Nem bu*is, de sztem nagyon nem férfias viselkedés. Komolyan mondom, mintha csajok lennének. Eh.

22/F

OFF: basszus, már a bu*i szó is fennakad a trágárságszűrőn :S

2009. szept. 9. 09:58
 9/12 anonim ***** válasza:
17%
Az írásodból látszik, hogy te is b uzi vagy. Jó lenne, ha megtanulnád leírni a szavakat
2009. szept. 9. 11:39
 10/12 anonim ***** válasza:
95%
"hirtelen barnultak "....kik azok a hirtelen barnultak? XD....Ha a cigókra gondolsz akkor azok "Nem idén barnultak" vagy esetleg "nem hirtelen barnultak"....de istenem ilyen kifejezést h "hirtelen barnultak" XDXDXDXD...Ekkora ökörséget régen olvastam XD
2009. szept. 9. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!