Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Nagyot csalódtam! Mondjak...

Nagyot csalódtam! Mondjak valamit, vagy csak hallgassak?

Figyelt kérdés

Nagyot csalódtam az egyik csoporttársamban.

Volt nálunk az iskolában egy gyakornok tanárnő akit megszerettünk,és tudtuk hogy pár nap múlva el fog menni Gondoltam veszek neki majd ajándékot, és utolsó nap odaadom. (A csoportunk 4 tagú)

Viszont utolsó előtti nap (ekkor én még nem vásároltam ajándékot) mondta az egyik lány,hogy elmarad az óránk,de majd beugranak odaadni a tanárnőnek a közösen vásárolt ajándékot,és hogy majd menjek.Én pedig meglepődtem hogy vettek együtt ajándékot,és mondtam hogy természetesen beleadok pénzt.

Aztán megpróbáltuk a többieket megkeresni,hogy átadjuk együtt 4en az ajándékot,de fele a társaságnak hiányzott.Ekkor eldöntöttük hogy majd később megint találkozunk,hátha akkor a többiek is ott lesznek.(Az ajándék nem nálam maradt)

Később megint odamentem az irodába,de a csoportból nem láttam senkit,viszont láttam hogy a tanárnő már megkapta az ajándékot.TEHÁT NÉLKÜLEM ADTÁK ODA.

Jó ez sem lett volna baj,a tanárnő nekem is megköszönte az ajándékot és elbúcsúztunk.Ez volt múlthéten.Most hétfőn pedig ugye adtam volna oda a pénzt az egyik lánynak,ami azt hittem töredéke lesz az ajándék árának.

Kérdeztem hogy mennyit adjak,erre pofátlanul NAGYOBB ÖSSZEGET KÉRT EL.Odaadtam,mondtam egye fene ,ha így neki nyugodt a lelkiismerete akkor legyen. Aranyos lánynak ismertem meg,és jól esett hogy engem is bevontak az ajándékozásba, viszont erre nagyon nem számítottam.

Mondjak valamit,vagy csak veszekedés lenne belőle?

2013. jan. 29. 18:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem megemlítheted...
2013. jan. 29. 19:27
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát lehet mondok majd valamit.

De félek hogy csak baj lenne belőle. Koszonom a válaszod

2013. jan. 30. 13:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem lezárt ügy. Menj oda hozzá, és kérdezd meg tőle, hogy hogy is volt az ajándékkal. Érdekelne az ára, ezt mondd. Kérdezz rá az árra, és ha nem meggyőző, ragaszkodj a számla bemutatásához. Ha nincs, menj el a boltba, és nézd meg, mennyi az adott cucc. Nekem úgy tűnik, csak gyanúsítod, hogy becsapott. Ha így van, kérd vissza a pénznek azt a részét, ami nem volt jogos.
2013. jan. 30. 23:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem nem gyanúsítom.. láttam hogy miket vettek,ismert márkájú csokit, és virágot. Majdnem mindennap járok boltba, és ismerem az árakat. Sajnos mar biztos hogy becsapott.
2013. jan. 31. 01:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Miért nem előtte mondtad?
2015. júl. 27. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!