Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Hívjam fel? Nem akarok tapinta...

Hívjam fel? Nem akarok tapintatlan lenni!

Figyelt kérdés

December elején mondtam az esperesnek, hogy írjon nekem egy ajánlást. Azóta is írja. Már írtam neki egy SMS-t (jóban vagyunk :D ), hogy áll az ajánlás, mire annyit írt, hogy meglesz. Viszont nekem már jövőhéten le kellene adnom. Ez már az utolsó határidő. Már írtam neki, de semmi.

Keressem megint?

2013. jan. 3. 11:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha szükséged van rá, akkor igen. Vagy inkább mondja azt hogy nem tud adni,de akkor legalább nem vársz rá feleslegesen.
2013. jan. 3. 11:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Tud, és azt is tudja, hogy szükségem van rá. Nem hiszem, hogy ennyire nincs ideje... :D
2013. jan. 3. 11:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
El tudsz érte menni személyesen? Ha igen,és tényleg jóban vagytok,akkor hívd fel, hogy hétfőn vagy kedden lenne-e neki jobb ha elmennél az ajánlásért amit megbeszéltetek, mert a héten le kell adnod és ugrik a meló ha nincs meg.
2013. jan. 3. 11:38
 4/7 anonim ***** válasza:

az ilyen dolgokat én úgy szoktam, hogy megírom, elküldöm neki e-mailben (vagy elviszem, ha nincs neki) és csak alá kell írnia

(mert a végén az lesz mint a viccben: nyuszika b...d meg a fűnyíród)

2013. jan. 3. 12:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Melyik egyházmegyében vagy?
2013. jan. 3. 12:42
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem is menj el érte személyesen.
2013. jan. 3. 13:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Szerintem az lesz, hogy utana nezek egy formanyomtatvanynak, kioltom, bemegyek hozza es alairatom vele vagy holnap, vagy hetfon.
2013. jan. 3. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!