Ti elszoktátok végezni a nagy dolgotokat a munkahelyen vagy suliban?
Figyelt kérdés
csak engem taszít ez?2013. jan. 3. 06:58
1/7 anonim válasza:
Á! Munkahelyen, ha rámtör a szükség a gatyóba nyomom! Agyas! Hazaviszem nylonszatyorban.
2/7 anonim válasza:
iskolában én soha nem szartam.még ha nagyon kellet akkor se.
3/7 anonim válasza:
engem is taszít, de ha minden kötél szakad....
5/7 anonim válasza:
Hazaviszed,mint Kulagép a Pitéből?!
6/7 anonim válasza:
Busszal járok egyetemre viszonylag messziről. van hogy reggeltől késő estig bent kell lennem. Nem mondom, hogy szívesen, de elintézem a dolgom.
7/7 anonim válasza:
Általánosban egyszer sem szartam, annyira undorító volt a budi.
Középsuliban is elég igénytelen volt a hely de egy fokkal jobb. Na ott rászoktam! Főleg a lyukasórákon mentem el 10-20 percre trónolni. Igazi megkönnyebbülés volt.
Az egyetemen sose töltöttem sok időt, de azért néha eljártam, általában szép rendezett budik voltak. Még most is van olyan, hogy a városban járok és rámjön a szükség. Ekkor bemegyek valamelyik egyetemi épületbe, kábelt fektetek, majd angolosan távozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!