Milyen alapon mondják azt az emberek az egyetemistákra, hogy 0 tudásúak és nem tudnak semmit?
Egyszerűen nem értem.
Én is egyetemista vagyok, keményen tanulok, vizsgázok. Erre rendre megkapom pláne fórumokon a 30-40-es korosztálytól, hogy szerintük az egyetemisták SEMMIT nem tanulnak, semmit nem tudnak.
Mi alapján mondják ezt?
Komolyan képesek kiindulni pár emberből, akikről süt a butaság, de dús gazdagok és simán kifizetik a diplomát?? És ezt képesek ráhúzni boldog boldogtalanra?
Mert szerintük az egyetemisták csak isznak, szexelnek, szórakoznak.
Bocsánat, NEM provokálásnak szánom a kérdést, csak egyszerűen nem értem, hogy miért képesek egyesek ilyen általánosításra.
Miért kell pár emberből kiindulni?
(most ha valaki azzal jönne, hogy "az én adómból így úgy" stb, költségtérítés van)
"Miért kell pár emberből kiindulni? "
Nem erről van szó. Az átlagember azt szólja le a legindulatosabban, ami fáj neki. A tanulatlan a diplomát, a csóró a gazdagságot, a magányos a házasságot, a ronda nő a "ribiket" az öreg a fiatalokat, és így tovább. Kicsit belegondolsz ez nem bosszantó, ez szomorú. Ne foglalkozz velük, épp elég munka nekik a frusztrációt agresszióval takargatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!