Manapság még léteznek igazi hölgyek és urak?
Léteznek de nem Magyarországon.
Itt az igazi urakat , hölgyeket kirabolták a kommunizmusban, prolit csináltak belőlük vagy elüldözték külföldre.
Nézz körül Nagy Britanniában , ott találsz még igazi urakat , hölgyeket.
Szerintem még igen.
Viszont, ne a Rózsadombon és a mai elitben keresd őket. Ők kivakarózott, született bunkók. Mindegy, mennyire drága ingatlanjuk, autójuk, ruhájuk van.
Utolsó, köszönöm a született bunkó megnevezést :)
Amúgy léteznek, én ismerek is ilyen embereket. Kicsit én is hasonló vagyok ( néha-néha ).
Négyeske! Hiába van v.kinek milliós vagyona, ha botrányosan viselkedik pl. az elegáns étteremben, és még igénye sincs arra, hogy legalább az illúzióját fenntartsa a kulturáltságnak. Semmilyen alap formalitásnak nincs birtokában, mint a "Kérem!", vagy "Köszönöm!" és a többi. Nem ismer alapvető illemszabályokat, és nem olvas, nem művelődik.
Ha esetleg ő maga megy el vásárolni, úgy beszél az eladókkal, mint ahogyan más a kutyájával sem.
Az a baj, hogy nem 1-2 ilyen ember van a gazdagok között, hanem tömegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!